Prechod na navigáciu block menu Prechod na navigáciu vodorovná
Mesto Veľký ŠarišHľadať
 
 

Ochrana osobných údajov

 

kruh_logo2_aj-01.jpgPARTICIPUJ NA  ROZVOJI NÁŠHO MESTA

Som nesmierne rád, že očakávaný participatívny rozpočet je už aj v našom meste.

Verím, že sila nášho mesta spočíva v jeho obyvateľoch. Vy tvoríte toto mesto a preto dáme na Vás!

Máte jedinečnú príležitosť svojimi nápadmi participovať na jeho rozvoji a zvýšiť tak kvalitu života v našom meste podľa Vašich predstáv.

Verím, že ju využijete!

                                                                                           Viliam Kall, primátor mesta


 

Ochrana osobných údajovVytlačiť
 

Mesto ako prevádzkovateľ, poskytuje za účelom dodržiavania spravodlivosti a transparentnosti voči dotknutým osobám toto oboznámenie dotknutej osoby o spracovaním osobných údajov podľa článkov 13. a14. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) a § 19 Zákona NR SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

 

Ak máte akúkoľvek otázku ohľadne spracúvania Vašich osobných údajov, vrátane uplatnenia vyššie uvedených práv, môžete sa obrátiť na našu Zodpovednú osobu poskytovanú spoločnosťou EuroTRADING s.r.o. (www.eurotrading.sk), emailom na  zo@eurotrading.sk.  Všetky vaše podnety a sťažnosti riadne preveríme a zašleme Vám vyjadrenie..

 

Ak nie ste spokojný s našou odpoveďou, alebo sa domnievate, že vaše osobné údaje spracúvame nespravodlivo alebo nezákonne, môžete podať sťažnosť na dozorný orgán, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, https://dataprotection.gov.sk, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27; tel. číslo: +421 /2/ 3231 3214; E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk.


 
 
  • Informácie o voľných pracovných miestach v ZŠ Veľký Šariš

    22.8.2019 viac
  • Oznámenie o uložení listovej zásielky

    19.6.2019 viac
  • Verejná vyhláška - VTS V. Šariš - Kanaš, optická prípojka, veľký Sordok

    19.8.2019 viac
  • Verejná vyhláška - Minipark Kanaš

    14.8.2019 viac
  • Verejná vyhláška - ÚR prepojenie MK Hríbová a MK Dubová

    9.8.2019 viac
  • Verejná vyhláška - Steller s.r.o. - výrub drevín pod VN Kanaš

    31.7.2019 viac
  • Oznámenie o zverejnení a prerokovaní "Návrhu územného plánu zóny Veľký Šariš (zástavba IBV) mestská časť Kanaš, lokalita SORDOK I." za účelom zverejne

    1.7.2019 viac

Participuj na rozvoji nášho mesta

Môžete tu získať aktuálne informácie o vlastníckych vzťahoch, vyhľadať listy vlastníctva, územný plán apod.

ÚvodÚvodná stránka