Prechod na navigáciu block menu Prechod na navigáciu vodorovná
Mesto Veľký ŠarišHľadať
 
 

Ochrana osobných údajov

 

kruh_logo2_aj-01.jpgPARTICIPUJ NA  ROZVOJI NÁŠHO MESTA

Som nesmierne rád, že očakávaný participatívny rozpočet je už aj v našom meste.

Verím, že sila nášho mesta spočíva v jeho obyvateľoch. Vy tvoríte toto mesto a preto dáme na Vás!

Máte jedinečnú príležitosť svojimi nápadmi participovať na jeho rozvoji a zvýšiť tak kvalitu života v našom meste podľa Vašich predstáv.

Verím, že ju využijete!

                                                                                           Viliam Kall, primátor mesta


 

Ochrana osobných údajovVytlačiť
 

Mesto ako prevádzkovateľ, poskytuje za účelom dodržiavania spravodlivosti a transparentnosti voči dotknutým osobám toto oboznámenie dotknutej osoby o spracovaním osobných údajov podľa článkov 13. a14. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) a § 19 Zákona NR SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

 

Ak máte akúkoľvek otázku ohľadne spracúvania Vašich osobných údajov, vrátane uplatnenia vyššie uvedených práv, môžete sa obrátiť na našu Zodpovednú osobu poskytovanú spoločnosťou EuroTRADING s.r.o. (www.eurotrading.sk), emailom na  zo@eurotrading.sk.  Všetky vaše podnety a sťažnosti riadne preveríme a zašleme Vám vyjadrenie..

 

Ak nie ste spokojný s našou odpoveďou, alebo sa domnievate, že vaše osobné údaje spracúvame nespravodlivo alebo nezákonne, môžete podať sťažnosť na dozorný orgán, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, https://dataprotection.gov.sk, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27; tel. číslo: +421 /2/ 3231 3214; E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk.


 
 
  • Oznámenie o stavebných prácach - ul. Krásna lúka

    20.9.2019 viac
  • Oznámenie o uložení listovej zásielky

    19.6.2019 viac
  • Pozvánka na XI. zasadnutie MsZ

    19.9.2019 viac
  • Verejná vyhláška - SP Veľký Šariš - úprava TS4, VN, NN

    13.9.2019 viac
  • Verejná vyhláška - SP - Stavba hospodárska, obnova VN siete, trafostanica, NN prípojka

    12.9.2019 viac
  • Verejná vyhláška - ÚR Medzany - účelová komunikácia

    12.9.2019 viac
  • Návrh na pripomienkovanie Všeobecne záväzné nariadenie Mesta Veľký Šariš č. 6/2019 o správe kultúrnej pamiatky Hrad Šariš

    10.9.2019 viac

Participuj na rozvoji nášho mesta

Môžete tu získať aktuálne informácie o vlastníckych vzťahoch, vyhľadať listy vlastníctva, územný plán apod.

ÚvodÚvodná stránka